קנביס - Cannabis

מתוך IsraHerb
גרסה מ־14:20, 3 בינואר 2008 מאת Anonymous (שיחה) (דף חדש: == חוקיות בארץ == אי חוקי, אבל המשטרה לא יעמוד לדין מחזיקי כמויות קטנות לשימוש אישי, אז "מותר" לרכוש עד 15 ...)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה אל:ניווט, חיפוש

חוקיות בארץ

אי חוקי, אבל המשטרה לא יעמוד לדין מחזיקי כמויות קטנות לשימוש אישי, אז "מותר" לרכוש עד 15 גר' חשיש או גראס. (תראה חוקיות סמים בארץ).

האם זה מסוכן?

יש סמים קלים וסמים קשים.. שמוין בערך לפי כמה זה מתמכר, כמה זה פוגע לגוף, כמה זה משפיע על ההתנהגות, ובאיזה קלות אפשר לצרוך כמות יתר. בוא נשעה השוואה קצרה בין מרוחאנה (סם קל) בין שתי סמים קשים מוכרים וחוקיים לגמרי, טבקו ואלכוהול.

  • בארץ, כמות האנשים שמתים _כל שנה_ מעישון סיגריות זה פחות מכמות האנשים שמתו מתאונות דרכים, פיגועים ואיידס גם יחד - בערץ 10,000 כל שנה.[1]
  • בארה"ב, טבק גם הגורם הכי גבוהה למוות והורג בשנת 2000 435,000 אנשים. 85,000 מוותים היו קשורים לאלהוכול. ו-0 היו קשורים למרוחאנה.
 <Annual Causes of Death in the United States http://www.drugwarfacts.org/causes.htm</ref>ref>


Annual Causes of Death in the United States http://www.drugwarfacts.org/causes.htm</ref<ref>

  1. עישון ונזקיו: בין דמיון למציאות http://health.walla.co.il/?w=/5049/1064411