הבדלים בין גרסאות בדף "עמוד ראשי"

מתוך IsraHerb
קפיצה אל:ניווט, חיפוש
(removed long logo (logo is now the main logo on the side))
שורה 1: שורה 1:
 
<center>
 
<center>
 
{| style="width:80%;"
 
{| style="width:80%;"
|-
 
|colspan=3 align=center| [[Image:logo-long.png]]
 
 
|-
 
|-
 
| &nbsp;
 
| &nbsp;

גרסה מ־07:25, 15 בספטמבר 2012

 
Tzemachim.jpg
Forums.jpg
Literature.jpg

ברוכים הבאים לישראהרב!
מטרת האתר היא להקים מאגר של מידע חופשי ואחראי על צמחי מרפא ואתנובונטיקה. כולם מוזמנים (ומתבקשים) להוסיף ערכים ולערוך ערכים קיימים. מעל כל דף מופיע כפתור 'עריכה'; אין צורך להרשם (למרות שמומלץ), ורק המילה "Anonymous" תופיע ליד התרומה שלך (ולא כתובת ה-IP שלך כמו באתרים אחרים).
הכניסה והשימוש באתר מותרים אך ורק מעל גיל 18



על האתר

תרגישו חופשי לערוך כל עמוד, להוסיף מידע ואפילו קטגוריות חדשות בכל עניין קשור. (למשתמשים רשומים ישנו כפתור "עריכה" מעל כל דף). מידע לגבי איך לפרמט את הטקסט שלכם תמצאו בערך עזרה:עריכה, או פשוט לחצו על "עריכה" ותראו איך זה נראה.

לינקים

בעברית

  • israherb.org/forums - הפורומים של האתר כולל שיחזור של הפורומים הישנים.
  • פסיכונאוטיקה - ספריה בנושאי הפסיכונאוטיקה: מידע, עיתונות אלקטרונית, תרגומים, סקירות וגלריה פסיכונאוטית.
  • ברכה גולשת - הבלוג של עדי עליה, שפעל כעשר שנים וסיפק מידע מהימן על סמים, תוך מלחמה ללא פשרות בבורות, בתעמולה ובמדע המגוייס.
  • פורום צמחי-מרפא בתפוז פורום חדש העוסק בצמחי מרפא, קקטוסים, וצמחים עם השפעות על התודעה.

באנגלית

  • Erowid האתר המכיל מידע מקיף על כל סוגי משני התודעה למיניהם.

ישנים

דברים אחרים

אולי בעתיד: מדטציה, חלומות צלולים, אסטרל פרוג'קשון, קונדליני יוגה, וכו